el scooter

El scooter af Golden Technologies er bedst i test

Den Buzzaround el scooter fra Golden Technologies er en af ​​de bedste el scootere på markedet, designet til at give en pålidelig og effektiv tur fra et sted til et andet. Denne scooter til handicappede har fremragende præstation, der er bygget af nogle af de bedste dele.

Denne artikel kommer til at fremhæve nogle af grundene til, at vi er spændte over denne scooter til mobilitet. Tag ikke bare vores ord for det; Kunderne har givet ros om scooteren. Den har fået nogle af de bedste mobilitets scooter anmeldelser, i den korte tid, som den handicapscooter har været på markedet.

En Great Travel Mobility Scooter til daglig brug

Den Buzz-Around el scooter har nogle fremragende anmeldelser.

Top ti anmeldelser har for nylig tildelt denne el scooter med en næsten ni ud af 10 rating på sin hjemmeside. “Med sin polstret stol, justerbare armlæn, deltachauffører håndtag og forskellige tilbehør,”er “denne scooter komfortabel nok til de lange udflugter.”

Golden Buzzaround XL-HD mobilitetsscooter 4-hjulet “Denne scooters luksusdesign og høj ydeevne gør den til en af ​​de bedste motorkøretøjer på markedet,” sagde McCarter.

Tidligere kunder havde også gode ting at sige om Buzzaround mobilitets scooteren hos Golden Technologies.

“En perfekt tur til bedstefar!” Bonnie skriver om sin femstjernede anmeldelse på produktet. “Let for ham at bruge og fungerer godt med billøften.”

Hvad siger kunderne om denne el scooter

“Thrilled and Happy!” Skriver Steve, 66, fra Ridgefield “Jeg var ude af stand til at gå ud på egen hånd i lang tid. Jeg kunne ikke tage den lange gåtur op ad mange bakkede gader, men denne scooter er jeg ude og op ad bakkerne til hovedgade indkøb på egen hånd.”

“Jeg køre over hele byen og har endnu ikke brugt en masse batteristrøm, få minutter lad, og den er klar til at køre,” sagde Steve.

Med de mange positive el scooter anmeldelser, vil jeg ønske at spørge kunderne om, “lever denne el scooter op til forventningerne?”

scooteren er en robust og i et kompakt design. Med baghjulstræk, kunderne kan rejse på en forskelligt udfordrende teræn.

el scooteren har solide dæk og anti-tip hjul for øget stabilitet under disse rejser. Med en LED-justerbar forlygte, kan føreren se på alle tidspunkter af dagen, for eksempel tidligt om morgen og sent på aftenen.

Handicap scooteren har også en fremragende præstation.

Den lange distance el scooter, med 22Ah batterier, kan dække et rejseområde på 14 km per komplet opladning.

Motoren på scooteren for handicappede når maksimale hastigheder på 4 km pr. Time, hvilket er fantastisk, fordi det er en balance af hastighed for at nå målet på en effektiv måde, mens også en maksimal hastighed, der ikke vil tabe kontrol.

Hvad gør scooteren så god?

Vægtkapaciteten på buzz omkring scooter er en enorm 160kg., Som er perfekt til vores kunder, der er større end gennemsnittet. Det er vigtigt for folk, der er overvægtige at føle sig trygge og selvsikker, når de kører på en el scooter. Buzz around scooteren blev designet til at gøre rejseoplevelsen ekstraordinær.

Golden Buzzaround XL kan købes til kr 1.275, hvilket afspejler en rabat på over 35 procent fra producentens anbefalede salgspris.

Enkle finansieringsmuligheder på denne overkommelige mobilitetsscooter starter ved kr 113 pr. Måned i 12 måneder med en procentvis procentdel på 10 procent.

Vi kan tilbyde disse lave priser, fordi vi er fabrikkens direkte firma. Mobilitetsscootere Direktiverer mellemmændene for at give vores kunder den bedste pris på markedet.

Spar penge i dag Vores kunder indbefatter normalt ekstra tilbehør, når de køber denne rejse mobilitets scooter for at imødekomme deres individuelle behov og præferencer bedre, når de kører. En stor bagkælder, kr 55, giver en rummelig beliggenhed for at sætte vigtige ejendele, såsom dagligvarer, når de vender tilbage fra markedet eller en dokumentmappe, når de forlader arbejdskontoret.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *