flisefliserensning

Flisernes af dine badeværelsesfliser

Rengøring af dit badeværelse kan være et mareridt, hvis du ikke gør det regelmæssigt. Gulv- og vægfliser er af særlig betydning, når det kommer til rengøring af badeværelset. Her er nogle nemme måder at rengøre dit badeværelse og især fliser på. Jeg har organiseret denne artikel i 3 dele: Daglig rengøring DIY dyb rengøring af badeværelse flisefliserensning Sådan rengøres fliserne   Daglig rengøring Sug og luk dit badeværelse gulv dagligt. Du kan blande vaskemiddel eller et desinfektionsmiddel i vandet, der bruges til at moppe gulvet. Sørg for, at den klud, du bruger til at tørre gulvet, er rent og husk at vaske det, når du er færdig. Hvis der er en myrer arm, der løber rundt om gulvet, skal du tilsæt et bords ske salt i moppevandet. Hvis du rengør gulvet efter et par dage, skal du bruge varmt vand til mopping. For at opnå de bedste resultater skal du køre en tør moppe over det moppede gulv. Dette gør gulvet ser skinnende ud, og forhindrer frisk snavs i at sætte sig på det. DIY dyb fliserensningning af fliser Du har muligvis ikke ren gjort dit køkken eller badeværelse fliser i et stykke tid, så det kan være lidt svært at starte, med alle de pletter, der ser ud umulige ud at slippe af med? Men ingen panik.

Hvad hvis der er pletter på dine fliser hvordan fliserenser jeg dette?

Jeg har skrevet dette blogindlæg, så du ved, at det ikke er så svært. Så lad os komme i gang, skal vi? Hvis du ikke vidste det allerede, er der flere måder at rengøre badefliser på ved hjælp af billige og almindelige husholdningsartikler. Her er nogle metoder, der virkelig virker. Eddike Bland 2 kopper eddike og 2 kopper vand og sæt denne opløsning i en ren sprøjteflaske. Sprøjt det på fliserne og rengør med mikrofiber klud. En microfiber klud er bedre at absorbere snavs end normal rengøring klud og ikke ridse overfladen så godt.

Bagepulver

Ved hjælp af bagepulver kan man nemt slippe af med pletter på fliser. Lav en tyk pasta med sodavandspulver med vand og læg det på pletten. Lad det stå i 10-15 minutter, så det tørrer ud og tørrer det af med en våd svamp eller en fugtig klud. Hvis pletten er stædig, skrubbe den med en gammel tandbørste.

Hvis du ser bakterier, svampe, meldug eller en skimmel på dine fliser, vil denne behandling hjælpe dig med at slippe af med det. Bland lige mængder blegemiddel (ammoniak) og vand. Sprøjt løsningen på det berørte område og i cirkulær bevægelse, skyll af melduggen. Skyl fliser med varmt vand for at dræbe meldug eller bakterier helt. Tør nu af med en tør svamp eller en klud.

Men pas på med hvilke rengøringsmidler du bruger til fliserensning

ADVARSEL: Ammoniak er giftigt! tag et par gummihandsker på, før du bruger ammoniak eller stærkt blegemiddel. Sørg også for at holde vinduerne åbne, så de stærke ammoniakdampe undslipper let.

Fliseforing er mellemrummet mellem to fliser, linjen der forbinder to fliser med hinanden. Rengøring fliser fugl er virkelig hård; Gabet tiltrækker snavs, som holder op med at akkumulere.

Inden du begynder at lave fliserensning, skal du slette og smøre fliserne, og fjern snavs på dem.

Brug eddike

Sprøjt nogle eddike, vandblanding (to kop hvid eddike blandet med to kopper vand) på fliserne. Brug en gammel tandbørste til at fliserensning snavset og tørre den fede, beskidte rest med en svamp eller med mikrofiber klud.

BEMÆRK: Når du laver fliserensning af vægfliserne, skal du bevæge dig opad og nedad.

Brug af Bagesoda

Du kan bruge en pasta af bagepulver og vand som vi allerede har diskuteret. Men du vil måske bruge noget, der er stærkere end almindelig sodavand; lav en pasta af hydrogenperoxid og bagepulver. Lad pastaen sætte sig på fugemassen i 5-10 minutter, og derefter, med en tandbørste, skrubbe, indtil snavs begynder at komme ud. Hvis det ikke producerer ønskede resultater, gentag processen.

Kan du lide disse tips? Ligesom os, send en kommentar til os eller dele oplysningerne med dine venner.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *