kostume børn

Halloween kostume er spændende at vælge

Husk på tiden. Planlægger du at lave dit eget Halloween kostume? Sørg for at du har tid nok. Du har brug for en ide, først og fremmest, så begynd at tænke på en måned før, og prøv at tillade dig selv mindst to uger i forvejen at lave og justere kostumet, hvis du laver dit eget. Selv om det ser ud til at være tidligt, giver fremad tænkning dig plads til at lave noget, som passer godt og giver dig chancen for at køre ned og købe mere stof eller genstande, hvis det er nødvendigt. Undgå sidste øjebliksbeslutninger. Prøv ikke at købe kostumer i sidste øjeblik, da det ofte vil betyde, at de bedste kostumer allerede er taget og ud af hvad der er tilbage, kan de ikke være i din størrelse eller til din smag. Men hvis du klarer at forlade kostume til sent, læs Sådan laver du et sidste minut Halloween kostume til at afhjælpe ting hurtigt. Tjek vejret. Det er vigtigt at være parat til at gå ud i enhver form for vejr, det være sig regn, hagl eller glans. Har en regnfrakke, poncho og regn støvler mulighed, der kan smides over dit kostume, hvis det er nødvendigt.

Tjek vejret på forhånd, både i dagene frem til Halloween og på dagen selv. Dette vil hjælpe dig med at træffe de rigtige valg om, hvad du skal bruge, og om du kan komme væk med ikke iført en overcoat og strømpebukser eller en paraply.

Kostumer er sjove at lave selv

Hvis det er varmt, må du ikke bære tykke leggings, en jakke eller et tungt kostume børn. Undgå lag, og brug noget ret tyndt. Lysere farver er bedre end mørkere. Prøv at sætte dit hår i en hestehale, så du ikke bliver ekstra varm. Men hvis du har brug for at bære lag (hvis dit outfit er upassende), skal du bare finde et andet kostume.

Hvis det er koldt, bund sammen. Brug en frakke, og bære en skjorte under dit kostume, så du bliver ikke kølig. Prøv også at bruge støvler.

Overvej et gruppekostume. Hvis du er trick-or-treating med nogle venner, er en kølig måde at vride sig ud af at være original på at have matchende kostumer. Dette kan være sjovt for tilskuere, der ser en flok af de samme tegn eller lignende, der kommer til deres dør for trick eller behandling.

Du kan enten vælge de samme kostumer eller holde sig til et tema, som f.eks. Sesam Street-tegn. Kontakt dine venner først for at blive enige om en ide, som alle kan lide.

Bliv inspireret i din kostumeide fra andre folks valg. Hvis du stadig står fast på din ideer? Har vi et par forslag, som du måske vil have.

Kostumer kommer i mange forskellige arter

Klassikere – heks, spøgelse, Frankenstein, mumie, engel, eventyr, havfrue, varulv, vampyr, prinsesse, djævel, pirat.

Sesam Street – Oscar, Big Bird, Elmo, Cookie Monster osv.

Farveblyanter – Blå, lilla, røde, grønne, gule, orange, eller lave en skygge af dig selv.

Harry Potter – Harry, Hermione, Ron, Snape, Voldemort, Dumbledore, osv.

Svampebob Firkant – SpongeBob, Patrick, Sandy, Mr. Krabs, Plankton.

Vampyrserier – Bella, Edward, Jacob, osv.

Mad – Banan, syltede, hotdog, ketchup, iskegle osv.

Dyr – Kat, hund, hest, giraf, kænguru, mus osv.

Fantasy dyr – enhjørning, min lille pony, drage, bigfoot, griffin osv.

Andet – Albert Einstein, en hobo, en nørd, cheerleader, mariehøne, humlebee.

Oversøiske – Kostumer fra andre kulturer eller områder.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *