chips

Hvad er de bedste chips til prisen?

Det er altid de samme få smagsoplevelser, du køber: grill, ost, original, creme og løg osv. Hvert gør hver sin ting der er din velkendte ven, Lay’s Grill eller Ruffles Original.

Er du ikke træt af monotoni – at spise det samme igen og igen? Åh, frygten for den kedelige kartoffelchipsmag!

Jeg ved, at jeg er lidt dramatisk, men jeg er her for at fortælle dig, at din kartoffeloplevelse ikke altid skal være den samme hver gang. Jeg har skyllet igennem gangene i mange et supermarked og lavet en liste over 10 unikke og skøre kartoffelsmag du kan købe til din næste fest!

1. Honey Butter Chips (Haitai Calbee)

Unikke kartoffelblade 7

Hvis du er en ivrig fan af kartoffelchips, er jeg sikker på at du har hørt om disse Honey Butter Chips (kr 4,70) fra Haitai Calbee. Disse blev først populært i Sydkorea, før de blev internationale.

Unikke kartoffelchips 8

Disse tyndt skårne chips er til at prale af en meget unik smag. Med hver bid kommer en stærk honing smag, samt noter af salthed, der afbalancerer sødmen. Jeg kan ikke helt beskrive hvorfor, men disse chips er utroligt vanedannende, og du finder dig selv at skubbe chip efter chip i din mund.

En verden af chips en verden af smage

2. Yoghurt Chips (Cosmos)

Unikke kartoffelkage 10 2

Dette er langt en af ​​de største smagsoplevelser på denne liste. Yoghurtsmagrede chips? Tro ikke, jeg har hørt om noget sådan før.

Som pakken annoncerer, er disse ikke dine konventionelle salte chips – de er søde. Jeg antager, at smagen er lidt tættere på en yoghurtdrik snarere end den faktiske yoghurt, da pakken viser et ikon, der ærligt ser ud som en Yoghurt-flaske.

Hvis du er den eventyrlystne type, bør disse chips helt sikkert være på din indkøbsliste!

Cosmos Yoghurt Chips: Tilgængelig hos Shine Korea Supermarket, Various Outlets | Internet side

3. Koreansk Barbeque Chips (Kedel)

Unikke kartoffelchips 9

Kedel har altid været min favorit mærke af kartoffelchips; Især er honning Dijon smagen min favorit kartoffel chips smag. Men for nylig, er disse koreanske grill chips (kr 4,95) fra kedel, virkelig fanget min interesse.

Pakket ind i lyse lilla, er disse chips meget vanskelige at savne selv midt i værten af ​​kartoffelchips i snack-sektionen i ethvert supermarked.

Jeg var nysgerrig efter at finde ud af om disse chips virkelig smagte som koreansk BBQ – jeg mener, hvordan kunne du muligvis gentage den kødfulde, oli eagtige umamifyldte lækkeris, der er koreansk BBQ?

Korea er verdensmestre i at lave chips

Unikke kartoffelchips 10

Men det er vildt at, Kettle har lykkedes at gøre det, godt i det mindste til en vis grad. Når du først bidder ind i chipsene, kan du være lidt skuffet over at finde ud af, at den smager nøjagtigt som almindelig grill-smagede chips.

Men giv det et par flere bid, og du vil se en subtil sødme og umami smag, der kun er karakteristisk for koreansk BBQ. Og når det sker, er der ingen vende tilbage – du skal færdiggøre hele pakken.

Forventet skade: kr 4,95 for 142g

Kedelens koreanske grillkander: Tilgængelig ved Cold Storage og Fairprice

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *