Optimér lagerpladsen med pallereoler

Som virksomhed kan man gøre brug en af masse forskellige former for lageropbevaring, for større virksomheder, er behovet for lagerplads og optimale opbevaringsmuligheder dog større, da der her vil være tale om langt flere varer, ofte leveret fra producenten på paller. Med lovkrav pallereoler kan man hurtigt, nemt og sikkert sørge for at ens produkter bliver opbevaret på en sikker måde, hvor de er nemme at komme til. Dette er også grunden til, at langt de fleste virksomheder vælger denne løsning, da der er mulighed for at opstille lagerpladsen præcis som man ønsker det, så længe man overholder de gængse regler.

De forholdsregler, der er omkring brug af pallereoler på sit lager handler udelukkende om sikkerhed, dette gælder både i forbindelse med medarbejdernes sikkerhed, men også sikkerhed i forhold til de produkter, der opbevares. Der findes en liste over reglerne for brug af pallereoler, som man hurtigt og nemt kan anskaffe sig som virksomhed, hvis man går med tankerne om at benytte netop denne løsning i forbindelse med sit lager. mærkning af pallereoler kan være den bedste løsning på mange måder, da man kan opstille disse på forskellige måder, alt efter hvilket behov der er for at kunne manøvre rundt på lageret.

Få bedre sikkerhed med virksomhedens pallereolerhttps://app.accuranker.com/keywords/list/test-27/kamidkproduktionerkundetilpassede-lagerreoler-og-foedevarereoler-i-rustfrit/

Når man vælger at benytte sig af pallereoler for at optimere ens lagerplads er der som tidligere nævnt nogle forholdsregler man må tage og følge til punkt og prikke for at ens lager bliver godkendt. Nogle af disse regler handler om, hvorledes ens pallereoler skal fastmonteres til gulvet således at disse bliver stabile. Er der tale om enkeltstående pallereoler skal disse monteres med bolte til gulvet ved alle reolben. Er der derimod tale om sammensatte pallereoler, er det kun nødvendigt at boltre de udvendige reolben til gulvet, derimod skal reolbenene fra de sammensatte pallereoler sammenboltres for ekstra stabilitet. Derudover findes der et krav om at hjørner og ender på pallereoler skal have påmonterede kanter, således at eventuelle sammenstød ikke vil beskadige ens pallereoler. Det er påkrævet at man sørger for en bagbeklædning til ens pallereoler, enten i form af en plade eller net, hvis bagsiden af reolen vender ud mod et område, hvor medarbejdere og maskiner færdes.

Yderligere forholdsregler i forbindelse med pallereoler

Der findes ligeledes også regler for den afstand, der skal være mellem rækkerne af pallereoler på ens lager, dette er i forhold til manøvresikkerheden omkring brug af trucks for at sikre medarbejderne mod faldulykker. Bruges der større maskiner bør afstanden mellem rækkerne af pallereoler være så bred, at maskinerne nemt kan manøvre rundt og bruge deres løftestænger og samtidig kunne dreje med en fyldt palle, hvis dette er ønsket. Derudover bør man sikre sig, at tungere produkter placeres nederst på pallereolerne, hvorefter lettere og lettere produkter lagres opefter. Dette skyldes både den ekstra sikkerhed i forhold til faldulykker, men også i forbindelse med den arbejds- og maskinkraft, der skal bruges i forbindelse med at flytte produkterne. Dertil kommer at selv de mindste skader på pallereoler skal udbedres straks for at sikre stabilitet.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *