kunstige planter

Vælg de rigtige kunstige planter til din store begivenhed

Foretrækker du dine buketter at være fulde og iøjnefaldende, måske med en smule til en vintage eller shabby chic stil? Foretrækker du udseendet af en engelsk eng eller måske elsker du planter og alle blade? Når vi har slået sig på potentielle farver og kunstige plantetyper, spørger vi: “Kan du lide dine buketter at være overdådige med tæt pakket kunstige planter eller åbne og mere naturlige udseende?” – dette kan medvirke til at bestemme de typer buketter eller arrangementer, der arbejder for du.

Alle vores kunstige planter kan købes som klaser med en stammefri. Vi opdager at mange mennesker elsker en bestemt blomst og / eller farve, så deres ideelle skærm er simpelthen en flok af disse. Andre foretrækker dog en kombination af kunstige planter og grønne, så en buket, der ser ud som om den er lige fra en luksus kunstige planter handler, er, hvad der virker bedst for dem. Vi sælger alle vores kunstige planter med enkeltstammen, så vi kan hjælpe dig med at skabe en buket, der er meget din egen og passer til din unikke stil.

Hvilken vase passer til kunstige planter

Har du en vase i dit skab, som du elsker og ønsker, du havde brug for? Eller måske en gammel krukke eller flaske med sentimental værdi, som du gerne vil have en kreativ måde at vise på? Uanset hvad du har i tankerne, giver os besked om højden og diameteren såvel som at sende os et foto, hjælper os med at foreslå, hvilke kunstige planter der fungerer bedst. Med en bestemt vase i tankerne, og om du foretrækker et åbent eller mere tæt pakket udseende, vil det være med til at bestemme, hvor mange stængler du skal bruge og dermed budgettet for din ordning. For eksempel har vores høje indicium en meget smal stamme, så hvis din vase har en bredere åbning, og du foretrækker et fyldigere udseende, skal du bruge flere stænger for at opnå dette, hvilket vil påvirke dit budget. Hvis du ikke har en vase, skal du ikke bekymre dig, vi kan altid rådgive dig om mulige muligheder, som vil fungere bedst med den buket, du har skabt.

5. Situation

Hvor i dit hjem planlægger du at sætte din buket? Er du på udkig efter at fylde et lille hjørne af et badeværelse eller have et dramatisk centerpiece på en skænk? Det er vigtigt at være opmærksom på bukets højde og bredde for at sikre, at du vælger den korrekte størrelse. Hvis det er over en vis højde, vil det forhindre din mands syn på fjernsynet eller konkurrere om opmærksomhed med et stykke kunstværk på væggen? At forstå din buket position i dit hjem kan hjælpe med at bestemme størrelsen af ​​arrangementet samt hvilke kunstige planter der passer til et bestemt rum.

Hvilke planter er de bedste

Vi bliver ofte spurgt om vores luksus kunstige planter kan sættes i vand, som svaret er et rungende ‘JA’! Ikke kun gør dette subtile trick narre en ven eller en slægtning til at tro på, at dine kunstige planter faktisk er ægte, det giver dig også mulighed for at gøre en af ​​mine yndlingsting med faux kunstige planter, som er at blande dem med frisk!

En af mine yndlingskombinationer af friske og faux kunstige planter giver en perfekt juletid bouquet – vores perfekte hvide Casablanca liljer og armfuls af frisk eukalyptus. Denne festlige buket blev en tradition for mange år siden, da jeg boede overfor New Covent Garden Flower Market i London. Jeg vil vandre over hver lørdag morgen og blev tiltrukket af denne slående kombination af den sølvfarvede eukalyptus, der er sat mod liljekrids hvide.

Liljerne varede dog aldrig længe og krævede for meget vedligeholdelse, og jeg var derfor glad for at erstatte dem med vores perfekte hvide Casablanca liljer. Jeg blander dem stadig med frisk eukalyptus, et billigt løv med en larmende duft, der præger julen. Det kan vare 2-3 uger (husk at ændre vandet!) Og ved at kombinere denne klassiske julegrøn med vores hvide liljer får du en vidunderligt duftende kunstig plantermodus, der vil vare i hele juletiden.

I år tilføjer jeg også vores høje elegante røde bær til en ekstra Christmassy touch, men når hakkens tærter er alle spist og dekorationerne nedtages, vil jeg fjerne dem og resten af ​​eucalyptus og nyde mine elegante, ingen fuss liljer, hele året frem til næste jul.

Inspireret af denne kombination blandede vi derefter frisk eukalyptus med en række andre festlige kunstige planter og du kan se resultaterne nedenfor. Hvilken kombination af frisk og falsk vil du vælge? ….

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *