og øve teambuilding

Vælg den perfekte teambuilding

Hvad sker der på arbejdet, når en dag med teambuilding-teknikker og øvelser kommer til kalenderen? Begynder folk at komme med undskyldninger for at være ude på den dag? Er der vittigheder om tillidsfald og kløer om hvor meget “rigtigt” arbejde der skal gøres?

Vi ved alle, at teambuilding er en væsentlig del af en produktiv og effektiv forretning. Stærke teams stoler på hinanden, fungerer bedre og skaber en mere givende arbejdserfaring for de involverede.

Men de teambuildingøvelser og udflugter? Idéen er faktisk beundringsværdig. Virkeligheden er imidlertid, at det at lære og øve teambuilding-teknikker er mere end en dages udflugt. Oprettelse af et sammenhængende team betyder kontinuerlig evaluering, tilpasning og læring.

Selvom der ikke er en enkelt teknik eller øvelse, der er perfekt til hvert hold, er der masser af tilgange, der ikke kræver dage væk fra arbejde eller kampspil.

Teambuilding er en iterativ proces, der kræver samarbejde med alle, og det er også et ideelt sted at starte. Få alle på samme niveau. Brug et websted som Survey Monkey til at distribuere en anonym undersøgelse for at finde ud af, hvor dit team føles stærkest, og hvor det har brug for hjælp. Vær klar over, at din hensigt er at opbygge et gladere, mere involveret team. Du ønsker ikke uforvarende at få rygter i gang.

Se de forskellige måder at have teambuilding

2. Læg grundlaget

Et stærkt hold starter med en stærk manager. Det er alles ansvar at udføre godt arbejde, men det er en leder, vejleder eller virksomhedsejer, der sætter tonen.

3. Kommunikere, kommunikere, kommunikere

Der er lidt, der kan ødelægge et hold hurtigere end sladder, og en masse sladder er resultatet af spekulation. Lad ikke dit hold falde i denne fælde.

4. Værdsæt alle

Glade medarbejdere er lige så glade kunder, og en sikker måde at skabe et lykkeligt team er at skabe et miljø med værdi. Hver person på dit team har indsigt og et synspunkt at bidrage med. Sørg for, at de har den mulighed. Spørg hver person om deres mening om strategier og mål, og nedtone aldrig responsen.

5. Sæt mål

Et hold har brug for retning. Uanset om det bringer tre nye kunder hver uge, øger salget med 10% eller mindsker affald, har hvert succesfuldt team noget, de arbejder mod.

6. Opmuntrer, straff ikke

Selv de bedste teams og medarbejdere savner nogle gange deres mål. Du vil ikke styrke din gruppe ved at true folk eller pinligt. Sæt dig sammen med alle og find ud af, hvad der skete. Måske var målene for meget

Se de bedste måder at styrke dine medarbejder på

af en strækning, eller måske noget uden for din kontrol hindrede fremskridt. Fokuser på, hvad der gik rigtigt, adresser det, der gik galt, og gå videre.

Ligeledes skal du sørge for at offentliggøre succeser offentligt, og ikke overse de små fremskridtpunkter. Selvom succes ser anderledes ud i hver situation, peger nogle af mulighederne på god kommunikation, fremragende kundeservice eller en positiv holdning i lyset af en udfordring.

7. Styrk dit hold

Giv dit team de værktøjer, de har brug for for at gøre deres arbejde godt. Hvis du er i fødevareindustrien, skal du give dit personale foran huset friheden til at kompensere en kunde for en forkert ordre. Hvis du driver et marketingbureau, så lad dine forfattere bruge deres stemmer.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *