dine trævinkasser

Vinkasser som gave er fedt at give

Trævinkasser er en fantastisk måde at give en gave til venner og familie. De er en sikker og sikker måde at sende en gave på, som næsten alle vil nyde. Træets yderside holder den dyrebare vinflaske sikkert opbevaret, indtil de når deres destination. De kan også være den perfekte gave til virksomhedskunder eller kunder. Trævinkasserne kan personligt indgraveres eller mærkes med lasergravering, branding eller folie-teknologi.

Trævinkassefabrikanter er forpligtet til at skabe et produkt, der bare ikke ser godt ud, men det er også godt for miljøet. Basisproduktet er fremstillet af en vedvarende ressource, og de arbejder for at sikre, at alle deres processer skaber så lille som muligt et carbon footprint på vores dyrebare planet.

Trævinkasser findes i forskellige former og størrelser. Disse omfatter en enkelt cylinder til en flaske, kasser med glidende låg til en eller flere flasker vin, hængslede lågkasser og den populære kiste trævinkasse, der kan holde så mange flasker vin som du vil gave eller sende. Trævinkasser kan fremstilles af næsten enhver form for træ eller træfiner. Nogle af de mest populære er rød fyr, bjørklag og flexfiner. Men du kan også finde dem i rød eg, kirsebær eller en smuk sort valnød.

Trævinskassefabrikanter bliver ekspert i brugen af ​​så begrænsede mængder vand og andre ressourcer i deres produktionsproces. Mange bruger nu speciel software til at hjælpe dem med at reducere affaldsprodukter fra deres processer. De finder også måder at minimere brugen af ​​energi til at skabe deres trævinkasser, og nogle ser på måder at få yderligere brændstofprodukter fra de fine støv- og træspåner, der er med til at skabe deres trævinkasser.

Vinkasser er noget fantastisk at give

Uanset hvad du vælger af træmateriale, du ender med at bruge til dine trævinkasser, kan du være sikker på at produkterne er gode for miljøet samt at holde din specielle vin gave til familie, venner og kunder. Næsten alle leverandører af trævinkasser kilder deres produkter fra producenter, der overholder bæredygtige skovbrugspraksis. De søger aktivt efter virksomheder, der praktiserer genplantning, silvaculture, selektiv opskæring og certificering for at bevise, at deres virksomheder er så miljøvenlige som muligt.

En af de ting, som alle elsker om trævinkasser, er at efter at de har åbnet deres gave, har de stadig en smuk kasse til genanvendelse for hvad de vil have. Trævinkasser kan bruges til at opbevare kort eller papirer eller kan genopstilles som planter til at holde smukke blomsterarrangementer til at dekorere ethvert værelse. De kan også slibes, males eller refinished og derefter blive et kunstværk eller bare et diskussionsstykke i en opholdsstue eller en hule. En sort valnød trævinkasse ville se godt ud at holde forsyninger i ethvert kontor eller på ethvert skrivebord eller bord derhjemme.

Vinkasser af højkvalitet

Du kan også vælge at have færdiggørende eller detaljerede arbejde på dine trævinkasser udført på en sikker måde for miljøet som muligt. Dette inkluderer valgfri finish med ikke-giftige og alle naturlige eller vandbaserede farvestoffer, der er bedre for miljøet. De fleste trævinduesfabrikanter vil ikke bruge og lakker eller overflader eller maling, som er skadelige for miljøet, og vil give en godkendelsesattest, der viser deres engagement i at holde jorden og vores naturressourcer så rene og sikre som muligt.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *