gelænder højde regler

Gelænder definer dit hjems stil

Jeg vil med glæde komme med forslag til at hjælpe dig med at tilpasse dit gelænder højde regler til dine trin. Du er velkommen til at ringe eller maile til os. Du kan være ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, medmindre der er en fabrikantfejl. Dit produkt skal være i sin oprindelige ubrugte tilstand, der skal returneres, medmindre der er en fabrikantfejl. Du skal returnere varen inden for 30 dage efter dit køb. Du kan efter vores skøn være ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, medmindre der er en fabrikantfejl. Du kan være ansvarlig for returforsendelsesomkostninger, selvom forsendelsesomkostningerne er inkluderet i den oprindelige købspris. Til trinmonterede Iron X-gelænder er det typisk kr 80- kr 100 til skib. Til vægmonterede Iron X-gelænder er det typisk kr 20- kr 30 til skib. Du skal også angive et forsendelsessporingsnummer på returforsendelsen. Din konto krediteres, når vi modtager forsendelsen. Kontakt venligst Joe med spørgsmål. Dit produkt skal være i sin oprindelige ubrugte tilstand, der skal returneres, medmindre der er en fabrikantfejl. Du skal returnere varen inden for 30 dage efter dit køb. Du kan være ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, medmindre der er en fabrikantfejl.

Hvordan foregår det praktiske med gelænder

Hvis dit produkt blev skadet i transit eller hvis der er en fabrikantfejl, bedes du maile til os og sende fotos af skaden Ret undtagelser Nogle genstande kan ikke returneres. Disse omfatter specielt jern, ændrede produkter. Varer, der er blevet brugt, brugt eller ændret, accepteres ikke for retur eller udveksling. udsætning Alle varer er underlagt 20% tilbage sendelses gebyr, dette vil blive fratrukket din refusion. Vi refunderer heller ikke den originale forsendelse og håndtering, der blev betalt på ordren, selvom varen er en ‘fri forsendelse’ eller ‘forsendelse inkluderet’ element. Til trinmonterede Iron X-gelænder er det typisk kr 80- kr 100 til skib. Til vægmonterede Iron X-gelænder er det typisk kr 20- kr 30 til skib. Du vil også være ansvarlig for disse omkostninger, hvis din vare returneres.

Hvis din vare er i en ny tilstand, kan du udveksle din vare til en anden størrelse. Du vil ikke blive underlagt et tilbageforsendelses gebyr i dette tilfælde, men du skal betale for returforsendelsen til os. Du skal også angive et forsendelsessporingsnummer på returforsendelsen. Din konto krediteres, når vi modtager forsendelsen. Kontakt venligst

Vedligeholdelse af gelænder

Hvor ofte skal jeg male mit gelænder for at forhindre mod rustning?

Som husindehaver er du klar over, at alle udendørsprodukter kræver vedligeholdelse. Når dit gelænder højde regler er blevet installeret, kan du mærke minimal overflade rust i led eller sømme. For at opretholde støbejern er det bedst at rense rusten ud. Tryk derefter på området med sprøjtemaling eller en lille børste, det er bedst at bruge en oliebaseret emalje maling. For at forhindre mod rust er det bedst at ikke salte rundt i jernværket og visuelt inspicere jernværket en gang om året. Mal og ryd efter behov.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *