grader massagebrikse

Massagebrikse er gode til enhver massør

Du har investeret meget i dit massagebrikse. Nu skal du sørge for at passe godt på det. En simpel rengørings- og vedligeholdelsesrutine kan sikre, at bordet forbliver med dig i længere tid.

 

grader massagebrikse

Rengøring af dit massagebrikse

En mild rensning efter hver klient er en god praksis, der hjælper med at forhindre spredning af bakterier samt fjerne snavs, fedt og andre rester efterladt. Brug en opløsning af mild sæbe og varmt vand til forsigtigt at tørre bordet rent, ideelt med en blød mikrofiber klud. Undgå rensemidler, der indeholder alkohol og / eller citrus ingredienser, da disse kunne tørre vinylen, hvilket får det til at knække eller boble. I nogle tilfælde kan brugen af ​​alkohol- eller citrusbaserede desinfektionsmidler bortfalde din massagebrikses garanti. Hold dig til sæbe og vand og sørg for at holde dit bord altid dækket med et ark for at beskytte vinylen yderligere.

Massagebrikse er noget alle bruger

Massage Tabel Vedligeholdelse

Professionelle grader massagebrikse kræver ikke meget vedligeholdelse, men et par tjekker om dagen kan medvirke til at sikre, at dit bord forbliver robust og behageligt for hele dets levetid. Sørg altid for, at knapperne strammes og massagebenene er lige og sikre. Et bord, der vinkler, er heller ikke blevet konfigureret korrekt eller er blevet beskadiget. Kontroller jævnligt for tårer eller revner og sørg for at reparere dem så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skade. Når det er muligt, skifte dit ansigt vugge mellem hver ende af bordet for at hjælpe med slitage.

En almindelig fejl, især blandt rejser massage terapeuter, er ukorrekt bordopbevaring. Massagebrikse må ikke opbevares i bagagerummet eller i et andet område af din bil. Ekstreme temperaturer kan beskadige dit bord og annullere din garanti. Hvis du ejer et bærbart bord, skal du holde det i tilfælde, hvor det er muligt, og opbevares ved stuetemperatur.

Massagebrikse reparation

Selv med omhyggelig rengøring og vedligeholdelse sker der ting. Hvis dit bord bliver beskadiget på nogen måde, er det bedst at få det repareret så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skade og muligheden for at udskifte den. Reparationer er meget billigere end nye borde! Mange producenter vil reparere dit bord til et rimeligt gebyr, og dem, der ikke vil kunne anbefale en ekstern reparationstjeneste.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *