af paintball tørring

Paintball er sjovt ser i tørring

MORRIS – For fem år siden begyndte Ray Smiths søn, Shane, at spille paintball. Med en forretningsmæssig baggrund og en iver for at bevæge sig væk fra lastbilkørsel sagde Smith, at han kiggede på paintball som en forretningsmulighed.

Paintball Supplies – Paintball Udstyr – Paintball Turf – Paintball Kompressorer – Paintball Netting – Paintball

Ray (Ejer) Midwest Paintball med Alpha Sports Premium PSP Paintball Turf

“Jeg tænkte,” Dette er noget jeg kunne komme ind i, “sagde Smith, ejer af paintball tørring.” Alle har brug for noget at gøre, for at komme væk fra arbejde og stress. Det er hvad paintball er – det er underholdning. ”

I de sidste to og et halvt år har det været et langt træk, sagde han, men Midwest Paintball nærmer sig endelig sin debut i Morris. Den sidste uge var der færdigbehandling på indendørs anlæg, et tidligere lager på 3727 N. Division St. Kurset er lagt ud på samme måde som en i National Xball League World Cup. Smith sagde, at konkurrenter nyder at spille på indendørs kurser, der afspejler kurset, der blev brugt i sportens største begivenhed – der holdes i Florida hvert år – fordi det giver dem mulighed for at være så forberedt som muligt.

Paintball er rigtig sjovt spil for mange

Snart vil spillere fra Grundy County og potentielt over hele Midwest dukke under og bag 50 oppustelige bunkere oprettet på banen, da de forsøger at undvige paintballs, der flyver gennem luften ved 100 mph. Grupper kan reservere tid på banen, som faktisk ligner et smileyansigt fra et luftfoto, sagde Smith.

Smith sagde, at han begyndte at se på tre år siden for ejendomme, der passer til hans forretningsplan. Han så på 30 til 40 indendørs faciliteter, men identificerede dette

for to år siden.

“Vi gik ind og blev forelsket i det,” sagde Smith. “Derfor har vi kæmpet for det. Det er en god pasform. ”

Smith sørgede for at gøre sit hjemmearbejde på alle aspekter af virksomheden, fra det kunstgræsgulv, der blev tæret sammen i torsdag til et turneringsstyrke kompressorsystem, der kunne levere luft til næsten 2.000 spillere.

“Vi vil gøre det på den rigtige måde,” sagde han.

Han kiggede endda på videnskaben om at vælge et navn. En marketing specialist fortalte ham det oprindelige navn han troede ville aldrig tillade virksomheden at nå sit fulde potentiale.

Paintball er et spil for mange typer

Smith indså, hvordan et regionalt navn kunne tiltrække mange mennesker. navnet Paintball tørring har en bredere appel, sagde han.

“Vi kan få folk fra fem forskellige stater, der kører her om fire timer eller mindre,” sagde han.

Selvom han håber at få besøg fra Illinois State Redbirds Paintball Team og et professionelt team kaldet Houston Heat, kunne Smith erhverve en erfaren og vidende medarbejder fra nærliggende.

Stefi Barnes, som har forvaltet Chicago Damage Inc. og 665 Almost Evil competitive teams med sin mand – som er kendt i branchen som “Q Ball” – kører detailbureauet. Hun er ikke din gennemsnitlige reception person.

Siden starten i 2006 som en støttende mor til hendes tre paintball-legende børn, som i dag er 24, 22 og 18 år, sagde Barnes paintball er familiens livsstil. Til weekendpraksis måtte de køre mindst en time til indendørs faciliteter ved vinterkold eller sommervarme – indtil nu. De rejser med deres hold over hele landet for at konkurrere.

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *